Πολιτική Απορρήτου & Χρήση Cookies

EL.SO.KAT. ZORKADIS O.E.

Τελευταία Ενημέρωση: 25/09/2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία «ΕΛ.ΣΩ.ΚΑΤ. ΖΟΡΚΑΔΗΣ Ο.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία»), προσπαθεί να παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr) μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, με σκοπό να πληροφορεί τους επισκέπτες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας, χρησιμοποιώντας υπεύθυνα τις πληροφορίες που οι τελευταίοι παρέχουν. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η Εταιρεία δεσμεύεται αφενός για την προστασία των εμπιστευτικών και προσωπικών στοιχείων που της έχουν υποβληθεί και αφετέρου να συμμορφώνεται συνεχώς με τους ισχύοντες Εθνικούς και Κοινοτικούς νόμους περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους ακόλουθους όρους, από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Κοινοτικού νομικού πλαισίου για την Προστασία των Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679), γνωστό και ως GDPR, καθώς και των οδηγιών, των σχετικών αποφάσεων και κανονισμών που εκδίδονται από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
 
Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr) αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους, οι οποίοι καθορίζουν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία και εξηγούν τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις της κατά την επεξεργασία αυτή. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») και οι Όροι της ενδέχεται εκάστοτε να επικαιροποιούνται και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πως επεξεργάζονται και προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία είναι ελληνική και έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση μηχανολογικών έργων και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης στο βιομηχανικό χώρο.
 
Η παρούσα Πολιτική αφορά την Εταιρεία και τα Προσωπικά Δεδομένα που τηρεί για φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες για εταιρείες και άλλους φορείς δεν περιλαμβάνονται στο σκοπό της παρούσας Πολιτικής.
 
Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε κατά την επίσκεψη σας στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας (αναφέρονται παρακάτω), αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και φυλάσσονται υπ’ ευθύνη της.
 

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Στον δικτυακό τόπο της Εταιρείας συλλέγονται μόνο οι ελάχιστες απαιτούμενες προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης για λόγους επικοινωνίας σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Τέτοιες προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες είναι το Όνομα ή/και το πλήρες Ονοματεπώνυμο σας και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας.
Μη προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Στον δικτυακό τόπο της Εταιρείας συλλέγονται στατιστικές και άλλες αναλυτικές πληροφορίες που συγκεντρώνονται σε συνολική βάση και περιλαμβάνουν όλους τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου της Εταιρείας. Αυτές οι μη προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες περιλαμβάνουν πληροφορίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό ή την επαφή με εσάς, όπως δημογραφικές πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις IP των επισκεπτών, τους τύπους των προγραμμάτων περιήγησης και άλλα ανώνυμα στατιστικά δεδομένα που αφορούν τη χρήση του δικτυακού τόπου της Εταιρείας.
 
Τα στοιχεία προσωπικών αναγνωρίσιμων πληροφοριών συλλέγονται μόνο αν τα υποβάλλετε οικειοθελώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας.
 

2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας αναγνωρίσιμες πληροφορίες για να λειτουργήσει τον δικτυακό τόπο (https://zorkadis-co.gr) και να παρέχει τις υπηρεσίες της.
 
Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία:
  • Δεν πουλάει, ενοικιάζει ή μοιράζεται προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες των πελατών της σε τρίτους.
  • Δεν ζητάει την παροχή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών μέσω του δικτυακού της τόπου, όπως π.χ. φυλή, θρησκεία ή πολιτικές πεποιθήσεις. Αν τέτοιες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες φτάσουν κατά λάθος στην κατοχή της Εταιρείας μέσω του δικτυακού της τόπου, δεσμεύεται να μην τις χρησιμοποιήσει ή να τις αποκαλύψει και να τις διαγράψει άμεσα χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία.
 
Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας αναγνωρίσιμες πληροφορίες πρωτίστως για σκοπούς επικοινωνίας, σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει και δευτερευόντως για την ανίχνευση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση απάτης, κατάχρησης, κινδύνων ασφαλείας και τεχνικών ζητημάτων που θα μπορούσαν να βλάψουν το δικτυακό τόπο της Εταιρείας ή το κοινό. Η Εταιρεία δύναται να γνωστοποιήσει τις προσωπικές σας αναγνωρίσιμες πληροφορίες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, μόνο εάν απαιτηθεί από το νόμο ή με βάση την καλή πίστη ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:
  • Να συμμορφωθεί με τα διατάγματα του νόμου ή με τη νομική διαδικασία που επιδόθηκε στην Εταιρεία.
  • Να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα ή τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας..
  • Να πράξει κάτω από κρίσιμες συνθήκες, με σκοπό την άμεση προστασία της προσωπικής ασφάλειας των επισκεπτών του δικτυακού της τόπου ή του κοινού.
 

3. ΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία βασίζεται σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες επεξεργασίας:
  • Τα νόμιμα συμφέροντα της Εταιρείας στην αποτελεσματική παροχή των πληροφοριών και υπηρεσιών της σε εσάς.
  • Τη ρητή συναίνεση που έχετε δώσει για την επεξεργασία των προσωπικών σας αναγνωρίσιμων πληροφοριών.
  • Νομικές υποχρεώσεις.
 

4. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η εταιρεία επεξεργάζεται και διατηρεί τις προσωπικές σας αναγνωρίσιμες πληροφορίες, στη βάση δεδομένων του διακομιστή φιλοξενίας (server) του δικτυακού τόπου της Εταιρείας, για ένα (1) έτος από την ημερομηνία υποβολής τους ή μέχρι να ασκήσετε τα δικαιώματα σας, όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω.
 

5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας και διαγραφής των προσωπικών σας αναγνωρίσιμων πληροφοριών που έχετε υποβάλει στην Εταιρεία μέσω του δικτυακού της τόπου (https://zorkadis-co.gr), απευθύνοντας το αίτημα σας, στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στην διεύθυνση της Εταιρείας στα στοιχεία επικοινωνίας που ακολουθούν. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας στις ακόλουθες προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες:
  • Στο Όνομα ή/και το πλήρες Ονοματεπώνυμο σας και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας.
  • Στη διεύθυνση IP που χρησιμοποιήσατε για την είσοδο σας στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας.
  • Στη συγκατάθεση ή τις συγκαταθέσεις που έχετε δώσει για τη χρήση των cookies της Εταιρείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιήσατε.
 

6. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO)

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή, την επεξεργασία, τη χρήση ή/και την αποκάλυψη των προσωπικών σας αναγνωρίσιμων πληροφοριών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στη διεύθυνση:
 
  • ΕΛ.ΣΩ.ΚΑΤ. ΖΟΡΚΑΔΗΣ Ο.Ε.
  • ΘΕΣΗ ΛΑΚΚΟ ΚΑΤΣΑΡΗ
  • Τ.Κ.: 19300, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
  • Υπεύθυνος (DPO): Κος Ζορκάδης Ευθύμιος
  • Τηλέφωνο: 210.55.80.416
  • Fax: 210.50.54.530
  • Κινητό: 697.774.5389
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

7. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Ο δικτυακός τόπος της Εταιρείας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν έχουν ελεγχθεί και επαληθευτεί από την Εταιρεία. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση που οι συγκεκριμένοι ιστότοποι δεν τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 
 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ COOKIES

 
Τα Cookies είναι αρχεία κειμένου που περιέχουν (το καθένα από αυτά), ένα μοναδικό αναγνωριστικό (γράμματα ή/και αριθμούς) και αποστέλλεται από διακομιστές φιλοξενίας (servers) στα προγράμματα περιήγησης ιστού και αποθηκεύεται από αυτά. Το αναγνωριστικό αποστέλλεται στη συνέχεια πίσω στους διακομιστές φιλοξενίας (servers) κάθε φορά που τα προγράμματα περιήγησης ιστού ζητούν μια σελίδα από τον συγκεκριμμένο διακομιστή φιλοξενίας (server).
Τα Cookies ενδέχεται να είναι είτε "μόνιμα ή παρακολούθησης" ή "περιόδου λειτουργίας". Ένα Cookie μόνιμο ή παρακολούθησης θα αποθηκευτεί από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και θα παραμείνει έγκυρο μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία λήξης του, εκτός εάν διαγραφεί από το χρήστη πριν από την ημερομηνία λήξης του. Από την άλλη πλευρά, ένα Cookie περιόδου λειτουργίας λήγει στο τέλος της περιόδου σύνδεσης του χρήστη ή όταν το πρόγραμμα περιήγησης ή η καρτέλα του ιστού κλείσει.
Τα Cookies συνήθως δεν περιέχουν πληροφορίες που προσδιορίζουν προσωπικά έναν χρήστη, αλλά οι προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες που αποθηκεύει η Εταιρεία σχετικά με εσάς, μπορεί να συνδέονται με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται και μπορoύν να ανακτηθούν από τα Cookies.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies μπορείτε να βρείτε εδώ: https://allaboutcookies.org.
 

COOKIES ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ο δικτυακός τόπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους Cookies:
  • Άκρως Απαραίτητα Cookies & Cookies Προτιμήσεων Χρήστη: Αυτός ο τύπος των Cookies είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία και την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του δικτυακού τόπου της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr), όπως π.χ. η πλοήγηση και για την καθιέρωση ασφαλούς σύνδεσης μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ιστού και του διακομιστή φιλοξενίας (server). Χρησιμοποιούνται επίσης για να "θυμούνται" τις προτιμήσεις σας με την πάροδο του χρόνου, όπως η συγκατάθεση που έχετε δώσει κατά την διάρκεια πλοήγησης σας σε διαφορετικές σελίδες του δικτυακού τόπου της Εταιρείας. Τα Άκρως Απαραίτητα Cookies δεν αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και διαγράφονται όταν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή η ενεργή καρτέλα περιήγησης κλείσει. Τα Cookies Προτιμήσεων Χρήστη αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
  • Cookies Ανάλυσης & Επίδοσης: Αυτός ο τύπος των Cookies συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του δικτυακού τόπου της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr) και επιτρέπουν να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας της. Για παράδειγμα, τα Cookies του Google Analytics δείχνουν ποιες είναι οι σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις, δείχνουν τα γενικά πρότυπα χρήσης, βοηθούν στην ανίχνευση και καταγραφή τυχόν δυσκολίων που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου της Εταιρείας και γενικά δείχνουν αν αυτός αποδίδει ή όχι. Τα Cookies Ανάλυσης & Επίδοσης αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των Cookies που χρησιμοποιεί ο δικτυακός τόπος της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr), μπορείτε να βρείτε στο εργαλείο Διαχείριση Cookies.
 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Μπορείτε να αρνηθείτε να δεχτείτε, να απενεργοποιήσετε ή να απορρίψετε τα Cookies από το δικτυακό τόπο της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr) ανά πάσα στιγμή μέσω του εργαλείου διαχείρισης των Cookies ή ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε, η οποία σας επιτρέπει να αρνηθείτε τη χρήση των Cookies. Οι μέθοδοι για το σκοπό αυτό διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και από έκδοση σε έκδοση. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποκλεισμού και τη διαγραφή των Cookies μέσω του ιστότοπου του παρόχου του προγράμματος περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοινά χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης ιστού.
 
Σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (2016/679), γνωστός και ως GDPR, διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τη χρήση των Cookies όταν επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr):
  • Να δώσετε την πλήρη συγκατάθεσή σας.
  • Να επιλέξετε μόνο ορισμένους τύπους Cookies που θα εγκατασταθούν.
  • Να απορρίψετε όλα τα Cookies, εκτός από έναν περιορισμένο αριθμό Άκρως Απαραίτητων Cookies.
 
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η επιλογή απενεργοποίησης ή απόρριψης κάποιων από τα Άκρως Απαραίτητα Cookies όπως το ασφαλές «HTTPS» Cookie δεν επιτρέπεται για την προστασία σας. Αν το επιλέξετε, μπορείτε να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η απενεργοποίηση ή απόρριψη όλων των Cookies, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρήση του δικτυακού τόπου της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr). Αν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε όλα τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του δικτυακού τόπου της Εταιρείας (https://zorkadis-co.gr).
 

Στόχος & Δέσμευση

ΕΛ.ΣΩ.ΚΑΤ Στόχος & δέσμευση της Διοίκησης της Εταιρείας που βασίζεται και στην ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων είναι :

  1. Η εξυπηρέτηση των σύνθετων και ιδιαίτερων αναγκών των πελατών μας.

  2. Η ασφάλεια των εργαζομένων καθώς και του εκάστοτε χώρου εργασίας προς αποφυγή ατυχημάτων.

  3. Παράδοση των έργων εντός ορίων χρονοδιαγράμματος.

Εταιρικά Νέα

ΕΡΓΟ: ...

Εταιρεία: ...
Σύμβαση: ...
Διάρκεια: ...
Περιγραφή: ...
 

Πολιτική Απορρήτου & Χρήση Cookies

 Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Επικοινωνία

 Θέση Λάκκο Κάτσαρη,
Τ.Κ.: 19300, Ασπρόπυργος, Αθήνα.

 210.55.80.416 - 210.50.54.530

 210.50.54.530

 697.774.5389

 zorkadis.co@gmail.com

Στείλτε μας eMail